Hvorfor er en Facebook side eller en Instagram profil ikke nok?

Se 3 udfordringer som du skal være opmærksom på, hvis du vil fravælge en hjemmeside.

Hvorfor er en Facebook side eller en Instagram profil ikke nok? Hvis du vil fravælge en hjemmeside...

👉 Vil du vide mere om, hvad koster det at lave en ny hjemmeside,


så kan du hente min
Pris-guide her: www.lisemulvad.dk/prisguide-til-en-ny-hjemmeside-med-lise-mulvad/– du betaler 0 kr.:📫 Samtidig bliver du skrevet op på mit nyhedsbrev, hvor du vil modtage masser af tips til din hjemmeside.

Vil du hellere læse end se?

Så læs her, hvad jeg siger i videoen 👇

Hvorfor er en Facebook side eller en Instagram profil ikke nok?

Her er 3 udfordringer du skal være opmærksom på, hvis du fravælger en hjemmeside, og kun sælger det du kan via en konto på de sociale medier.


Jeg hedder Lise Mulvad,
og jeg er hjemmeside mentor.Når du begynder som selvstændig, kan det være nemt at opbygge din nye virksomhed omkring for eksempel en Facebook side eller en Instagram konto.[1] En af de største udfordringer ved at stole udelukkende på sociale medier som Facebook og Instagram er, at du ikke har fuld kontrol over platformen.Det betyder, at hvis Facebook vil lukke din side, så kan de gøre det helt uden varsel.Så har du opbygget hele din virksomhed omkring din Facebook side, så kan alt være væk, en helt almindelig dag, hvor du forsøger at logge på.Det var den første udfordring.

 [2] Den anden udfordring er, at de sociale medieplatforme kan ændre algoritmerne.

Så selvom det plejer at gå godt for dig og dine opslag, så kan det ændre sig til, at du pludselig skal gøre noget helt andet, for at opnå synlighed.Og hvad du så pludselig skal til at gøre i stedet, det ved du måske ikke.

Altså, det er igen noget med at du ikke har kontrol over platformen, og det kan have ødelæggende virkning på din online synlighed.[3] Den tredje udfordring kan være, at det er svært at adskille sig fra sine konkurrenter.

For selvom du kan indsætte dine egne farver og vise dit brand på dine platforme, så er der begrænsninger for hvad du kan.Og derfor kommer din side nemt til at ligne alle andre sider.

Det kan være svært at skelne.

 [4] Og her dukker der lige en bonus op til denne tredje udfordring og det er, at det ikke kun er konkurrence fra andre i samme branche, som du kæmper med på de sociale medier.


Men der er også konkurrence fra alle de andre oplevelser, man kan have på platformen.Så hvis en potentiel kunde er på din Instagram profil, så er det nemt pludselig at være et helt andet sted.

Ikke nødvendigvis hos en konkurrent, men man bliver nemt suget ind i alt det andet og spændende, der også foregår på platformen.

 

———-

Så det var mine bud på 3 udfordringer, og hvorfor det ikke er nok, at have sin virksomhed på de sociale medier.

 Har du en hjemmeside, så ejer du alt indholdet selv.

Det er dig der bestemmer.Du kan fuld kontrol over din branding og det udtryk du gerne vil udstråle til din målgruppe.

Det gør det nemmere for dig, at adskille dig fra dine konkurrenter.Du har større fleksibilitet til at udvikle og præsentere det du sælger, fordi du ikke er bundet af nogle bestemte skabeloner, opsætninger eller bokse, der skal udfyldes på en bestemt måde.

 


Og så er der ikke så meget der forstyrrer, når først du har målgruppen på din hjemmeside.

Altså modsat, hvis de besøger din virksomhed på for eksempel Facebook, hvor der sker alt muligt andet spændende.

 Så det er vigtigt for en virksomhed, at have en hjemmeside.

 Og det betyder naturligvis ikke, at du skal ignorere de sociale medier.

Du kan med fordel flette det sammen, både hjemmesiden og dine profiler på de sociale medier, så det tilsammen øge din online synlighed og tiltrække flere besøgende til dine forskellige platforme.Men måske har du ikke en hjemmeside, fordi du synes det er besværligt.

Og hvor skal du begynde.

 Jeg kan fortælle dig, at det ikke behøver være så omfattende, det med hjemmesiden.

Og det behøver heller ikke være dyrt.

Du kan lave en hjemmeside selv for under 500 kr.

 Så har du lyst til at undersøge det her med at lave en ny hjemmeside selv, så har jeg indsat et link her ved videoen, til noget der kan hjælpe dig videre.

 


Tak for din tid


 

Hej-heej

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *