Cookies- og privatlivspolitik

 

Introduktion
Der indsamles oplysninger om dig, når du besøger min hjemmeside.
Hvis du ikke ønsker dette, skal du undlade videre brug af siden.

Her uddybes hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Vil du ændre dit tidligere valg af Cookies-indstillinger, finder du formularen nederst i højre hjørne på alle hjemmesidens sider.

 

Cookies

”Cookies” er en tekstfil, som har til formål, at genkende og huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies gemmes på din computer, mobil, tablet.
Cookies kan ikke indeholde virus eller anden skadelig kode.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Hvis du sletter eller blokerer for cookies, kan du risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Min hjemmeside indeholder cookies fra tredjeparter:
Disse kan variere, men kan blandt andet omfatte:
– Google
– EasyMe
– Facebook
– Instagram

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Ved at benytte denne hjemmeside indsamles og behandles en række sådanne informationer.
Det sker for eksempel ved almindelig tilgang af indhold, som hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger:
Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (hvad du har interesse for).
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mail.

Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og kunne levere de services, du har efterspurgt, som for eksempel at fremsende et nyhedsbrev eller gode råd.
Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere sidens services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.
Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, for eksempel hvad du klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment med videre videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.
Du kan se hvilke tredje parter, der kan være tale om, i afsnittet ”Cookies” ovenfor.
Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data.
Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvendes til andre formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn, telefonnummer og e-mail vil kun ske, hvis du giver samtykke hertil.
Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig.
Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til: lise@lisemulvad.dk

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Lise Mulvad
Telefon: 61 7 22 8 22
E-mail: lise@lisemulvad.dk

Opskrift på en ny hjemmeside

Modtag en liste over de ingredienser du skal bruge til en ny hjemmeside.
Og en vejledning til, hvordan du sætter det hele sammen.

- Du kan også læse, hvad en hjemmeside har tilfælles med en stak pandekager :D

Pris: 0 kr.

Hjemmeside og en stak pandekager har noget tilfælles